Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Fazekas Krisztián - Tomajmonostora

2015. november 18-án beüzemeltük legújabb tejüzemi berendezésünket, Tomajmonostorán.

2015. november 18-án beüzemeltük legújabb tejüzemi berendezésünket, Tomajmonostorán.Az üzem jelenleg 2.000 l/nap kapacitású, de későbbikben tovább növelhető

A tejüzemi épület úgy lett kialakítva, hogy a későbbi bővítés lehetősége adott legyen. Ez az elv vezérelte a tulajdonost a vezérgépek méretének meghatározásában is.

A tejüzem lelke egy 1.000 l/óra teljesítményű lemezes pasztőr berendezés, melyhez szervesen kapcsolódik egy 500-1000 l/óra teljesítményű tejszeparátor és homogénző berendezés.A teljes gépsor egy előszerelet vázon kapott helyet, egy komplex kis egységként működik.

Az üzembe érkező tejet egy 2.000 literes tejtartályba gyűjtik, ahonnan a tej élelmiszeripari rozsdamentes csőhálózaton jut el a pasztőrhöz. A pasztőrözött tejből folyadéktejet és savanyított termékeket gyárt az üzem.

A folyadéktejet egy 1.000 literes tejtartályba gyűjtik, ahonnan egy dugattyús PET palack töltőbe vezetve kerül csomagolásra a termék.

A savanyított termékgyártás egy 300 literes tartályban történik, mely rozsdamentes vázra szerelt, egy teljesen önálló kis egységet képez az üzemen belül. A terméket egy automata tégelytöltő berendezéssel adagolják ki.

A meleg- és hidegenergiát egy gőzelőállító berendezés és egy jegesvizes berendezés biztosítja.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu